OtvaranjeKlizalista2015

И ове године Градски трг у Сремској Митровици, посебном магијом, претвориће се у “Магични трг”. Реч је о манифестацији која употпуњује празнично и новогодишње расположење. На званичном отварању клизалишта било је речи и о организацији манифестације.

Програмске активности “Магичног трга’” конципиране су тако да обилују садржајима намењеним деци различитог узраста, али и одраслима. Покровитељ новогодишње манифестације је Град Сремска Митровица, а за организацију су задужене митровачке установе културе.

„Туристичка организација Града Асремска Митровица и ове године се активно укључила у реализацију велике зимске, градске манифестације.Магични трг је догађај који употпуњује празнично и новогодишње расположење којим се промовишу необичне активности и вештине, као и културне, уметничке и туристичке вредности.

Као неко ко је задужен за техничку реализацију Магичног трга усмерени смо првенствено на организацију људи који ће своје производе изложити и представити Митровчанима.
Задовољни смо одзивом излагача, а свако ће донети део магије на наш сада већ традиционални Магични трг.“, рекла је Бојана Живковић Сантрач у име Туристичке организације.

Биће ту мноштво новогодишњи украса, украса за кућу или оригинални новогодишњих поклона, необичних посластица, лизалица, бомбона, кобасица или неких други зимских ђаконија које ћете моћи да купите, а на посетиоцима је да дођу и уживају како би наш Магични трг поново заблистао.