turisticka

Na ovogodišnjem 44. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu, Turistička organizacija Grada Sremska Mitrovica prezentovala je turističke potencijale Sremske Mitrovice, sa akcentom na Sirmium, Specijalni rezervat prirode Zasavica kao i manastire Fruške gore.

Turistička organizacija Grada Sremska Mitrovica promovisala je i redizajniran sajt u cilju što bolje promocije turističkih potencijala grada. Na sajtu se mogu naći informacije o istorijatu Sremske Mitrovice, turističkim ponudama, manifestacijama i ugostiteljstvu, a foto galerija i video prezentacije, omogućavaju posetiocima sajta da se što bolje upoznaju sa Sremskom Mitrovicom.

”Ovogodišnje sajamsko predstavljanje bilo je i prilika za promociju redizajniranog sajta Turističke organizacije, jer savremene komunikacije predstavljaju veoma koristan „alat“ u marketingu u turizmu. Tako sve turističke ponude i proizvode možete učiniti dostupnim svakom stanovniku planete”, rekla je Svetlana Popović saradnik u turizmu Turističke organizacije Grada Sremska Mitrovica. Ona je dodala da je štand Turističke organizacije i ove godine bio veoma posećen, a da je interesovanje za turističke ponude i potencijal grada, iz godine u godinu sve veće.

Štand, u duhu antičkog nasleđa, privukao je veliki broj posetilaca. Veliko interesovanje posebno su izazvali kostimirani Rimljani i Rimljanke.