turisticka

На овогодишњем 44. Међународном сајму туризма у Новом Саду, Туристичка организација Града Сремска Митровица презентовала је туристичке потенцијале Сремске Митровице, са акцентом на Сирмиум, Специјални резерват природе Засавица као и манастире Фрушке горе.

Туристичка организација Града Сремска Митровица промовисала је и редизајниран сајт у циљу што боље промоције туристичких потенцијала града. На сајту се могу наћи информације о историјату Сремске Митровице, туристичким понудама, манифестацијама и угоститељству, а фото галерија и видео презентације, омогућавају посетиоцима сајта да се што боље упознају са Сремском Митровицом.

”Овогодишње сајамско представљање било је и прилика за промоцију редизајнираног сајта Туристичке организације, јер савремене комуникације представљају веома користан „алат“ у маркетингу у туризму. Тако све туристичке понуде и производе можете учинити доступним сваком становнику планете”, рекла је Светлана Поповић сарадник у туризму Туристичке организације Града Сремска Митровица. Она је додала да је штанд Туристичке организације и ове године био веома посећен, а да је интересовање за туристичке понуде и потенцијал града, из године у годину све веће.

Штанд, у духу античког наслеђа, привукао је велики број посетилаца. Велико интересовање посебно су изазвали костимирани Римљани и Римљанке.