SajamTurizma2014NS

На 47. Међународном сајму туризма, који је одржава од 10. до 14. априла на Новосадском сајму, своју понуду представила је и Туристичка организација Града Сремска Митровица.

Туристичка организација представила је богату понуду града, а ове године, поред промоције културног наслеђа и историјских обележја града, акценат је стављен на рурални туризам и сеоска домаћинства.

Међу бројним проспектима намењеним посетиоцима Сајма, на штанду митровачке Туристичке организације налазила се и понуда етно кућа и фарми. Ту су, такође, информације о манастирима, споменицима културе, остацима старог римског града, као и низ других знаменитости и манифестација града.

Овогодишњи Међународни сајам туризма, први пут се одржава у пролеће, како би тур-оператери пре почетка сезоне понудили прве летње аранжмане. Осим свеобухватне туристичке понуде и ексклузивних дестинација, Сајам је понудио и богат стручни програм. Учествовале су туристичке агенције из наше земље и целог региона, туристичке организације градова и општина као и организатори културних и забавних манифестација из целе Србије.

Сајам туризма у Новом Саду одржава се заједно са Сајмом гастрономије и Сајмом вина, пива, ракије и кафе. Тиме је понуда намењена великом броју посетилаца употпуњена, као садржаји који су део туристичких програма Војводине и читавог региона.