Davidsbeenhere

Амерички новинар и блогер Давид Хоффманн, уз подршку Туристичке организације Србије обилази неколико градова у Србији и презентује их на интернету. Фотографије и снимци омогућиће интернет корисницима да одаберу неку од понуђених дестинација и запуте се у туристичку авантуру.

Домаћини радне посете били су Туристичка организација Града Сремска Митровица и Завод за заштиту споменика културе.
„Инспирација за овакву врсту промоције градова и култура почиње са мојим мултикултурним наслеђем, које ме је на крају довело до повезивања са члановима породице у иностранству. На мојим путовањима у Италију, Мађарску, Шпанију и Венецуелу сам добио идеју и мотив да наставим путовање, а тако подстичем и друге да учине исто. Други утицај на мој рад је мој родни град, Мајами, на Флориди. Познат као “Магиц Цитy”, Мајами је права мешавина култура.

Циљ ми је помогнем другим путницима и да из прве руке пружим савете и практичне информације. Увек сам био одушевљен показивањем другима где да иду, шта да радим, где да једу, а то је управо оно што се може наћи на мом сајту и друштвеним групама и блоговима где такође промовишем оно што сам видео и доживео на путовањима.

Иначе, давидсбеенхере.цом је специјализован медиј преко кога можете да „посетите“ било које место. Слике су супер, али видео заиста чини  да дестинација буде „жива“. Током последњих седам година, створили смо широку мултимедијалну библиотеку и на тај начин промовисали многа места.

Сремска Митровица ће се такође наћи на у тој мултимедијалној библиотеци, а заиста имате шта да покажете.
Повежите се са мном и тако пропутујте свет! Ја сам активно ангажован у неколико друштвених медија, укључујући Фацебоок, Инстаграм, Тwиттер, анд YоуТубе.“, рекао је Давид током посете Митровици.

Сајт на коме мозете погледати Дејвидове радове: www.davidsbeenhere.com