OtvaranjeKlizalista2015

I ove godine Gradski trg u Sremskoj Mitrovici, posebnom magijom, pretvoriće se u “Magični trg”. Reč je o manifestaciji koja upotpunjuje praznično i novogodišnje raspoloženje. Na zvaničnom otvaranju klizališta bilo je reči i o organizaciji manifestacije.

Programske aktivnosti “Magičnog trga’” koncipirane su tako da obiluju sadržajima namenjenim deci različitog uzrasta, ali i odraslima. Pokrovitelj novogodišnje manifestacije je Grad Sremska Mitrovica, a za organizaciju su zadužene mitrovačke ustanove kulture.

„Turistička organizacija Grada Asremska Mitrovica i ove godine se aktivno uključila u realizaciju velike zimske, gradske manifestacije.Magični trg je događaj koji upotpunjuje praznično i novogodišnje raspoloženje kojim se promovišu neobične aktivnosti i veštine, kao i kulturne, umetničke i turističke vrednosti.

Kao neko ko je zadužen za tehničku realizaciju Magičnog trga usmereni smo prvenstveno na organizaciju ljudi koji će svoje proizvode izložiti i predstaviti Mitrovčanima.
Zadovoljni smo odzivom izlagača, a svako će doneti deo magije na naš sada već tradicionalni Magični trg.“, rekla je Bojana Živković Santrač u ime Turističke organizacije.

Biće tu mnoštvo novogodišnji ukrasa, ukrasa za kuću ili originalni novogodišnjih poklona, neobičnih poslastica, lizalica, bombona, kobasica ili nekih drugi zimskih đakonija koje ćete moći da kupite, a na posetiocima je da dođu i uživaju kako bi naš Magični trg ponovo zablistao.