Vaše mesto
za kupovinu

STOP SHOP je brend za maloprodajne parkove u centralnoj i istočnoj Evropi. To su prijatni, praktični, susedski šoping centri u oblastima od 30 000 do 150 000 stanovnika i nude široki spektar svakodnevnih proizvoda.

STOP SHOP Sremska Mitrovica smešten je u Sremu na jugu Vojvodine. Od modnih, sportskih, prodavnica obuća i tehnike pa sve do drogerija i menjačnica, STOP SHOP Sremska Mitrovica ima sve!

STOP SHOP Retail Park izgrađen je u obliku “L”, koji se sastoji od 2 odvojena objekta (A & B) sa dilatacijom između. Zgrade se sastoje od komercijalnog dela, tehničkog dela i javnih objekata. Zgrada je podeljena na 3 odvojena sektora zaštite od požara. Oglasni pilon (24m) i trafostanica su deo maloprodajnog parka. Konstruktivni sistem se sastoji od montažnih betonskih čaša, stubova, nosača i parapetnih greda. Prednja fasada je kombinacija staklo-aluminijumske fasade i sendvič panela. Bočne fasade zatvorene su sendvič panelima. Krov se sastoji od kombinacije metalnog lima, kamene vune i PVC membrane.

Priče iz Sremske Mitrovice

Inspiraciju za svoje putovanje pronađite u pričama iz našeg grada.

Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema

Ukoliko planirate putovanje na kojem ćete u isto vreme moći da osetite dodir istorije i prirode, onda ste na pravom putu u Sremsku Mitrovicu. Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema, pruža svakom gostu mogućnost da pronađe svoju posebnu priču. Ovde se epohe stapaju poput melodije koja se pred vašim očima proteže kroz umetnost, ukuse i pejzaže. Bez obzira da li ste odabrali da istražite tragove prošlih vremena ili da se prepustiti prirodi, svuda ćete naći zadivljujuću lepotu i pregršt iskustava koja čekaju da ih doživite.

Otvaramo vrata da okusite najfinije što imamo, kako bi vaša poseta postala neponovljiva priča. Jer Sremska Mitrovica je više od grada.