Odmor po
meri putnika

Isto kao što biraš gde ćeš provesti odmor, na moru ili planini, na koncertima i festivalima, ili u tišini šume, tako možeš da biraš i u kakvoj ćeš sobi da odmaraš.

Grad Sremska Mitrovica postaje sve popularnija destinacija na turističkoj mapi Srbije i regiona, i u skladu sa tim sve je više kvalitetnih smeštajnih kapaciteta kako u gradu tako i u okolini (Fruška gora, Zasavica…). U ponudi su hoteli, konačišta, privatni smeštaj u gradu i okolini, seoska-turistička domaćinstva kao i smeštajni kapaciteti fruškogorskih vinarija, hotela i banja.

Mesta za odmor u Sremskoj Mitrovici

U Sremu se dobro jede i pije. Bilo koje doba godine da izaberete za svoj dolazak, uživaćete u posebnom gastronomskom iskustvu. Otkrijte neka od mesta na kojima možete iskusiti bogatstvo ukusa i mirisa ove regije.
Hotel Srem

Hotel Srem

Hotel Srem nudi restoran, bar, zajednički salon i vrt u …

B&B Posejdon

B&B Posejdon

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do …

Odmor i san u gradu prepunom istorije

Sremsku Mitrovicu mnogi sa pravom nazivaju muzejom pod nebom. Pronađi mesta za odmor u našem gradu, ovo će biti tvoje idealno polazište za uzbudljive izlete i avanture iznajmljenim automobilom, biciklom ili hodajući.

Poseta Sremskoj MItrovici je za putnike koji su znatiželjni i imaju želju da iz perspektive savremenog putnika dožive stari grad. Zato preporučujemo da pogledate znamenitosti i čujete priče koje se kriju iza njih. Zato krenimo u avanturu prekrasnim starim ulicama Sremske Mitrovice.

Noćenje pod otvorenim nebom?

Da li je moguće da se stopiš sa prirodom noćenjem u prirodi, bez odricanja od onog što čini svakodnevni život? Itekako. Samo potraži kamping centar koji postoji u oviru Specijalnog rezervata prirode Zasavica. Ne postoji bolji način da se opustiš i udaljiš od gradske gužve!

Okolna regija Sremske Mitrovice je lako dostupna i prepuna je prekrasnih krajolika, autentičnih sela, vinarija i istorijskih lokaliteta koji čine savršene povode za jednodnevni izlet.

Mesta koja inspirišu

Gde god da vas put navede, uvek ćete naći nešto da vam srce zaigra. Najvrednija blaga dugovečne sremske ravnice su ispred vas i čekaju da budu otkrivena.
SRP Bara Zasavica

SRP Bara Zasavica

Očuvanost izvornih pejsaža, autentična folkorna obeležja i kulturno-istorijski spomenici predstavljaju …

Carska palata

Carska palata

Prva sistematska arheološka istraživanja Sirmijuma počela su 1957. godine, sa …

Kameni cvet

Kameni cvet

Fontana Kameni cvet se nalazi u centru gradskog parka u …

Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema

Ukoliko planirate putovanje na kojem ćete u isto vreme moći da osetite dodir istorije i prirode, onda ste na pravom putu u Sremsku Mitrovicu. Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema, pruža svakom gostu mogućnost da pronađe svoju posebnu priču. Ovde se epohe stapaju poput melodije koja se pred vašim očima proteže kroz umetnost, ukuse i pejzaže. Bez obzira da li ste odabrali da istražite tragove prošlih vremena ili da se prepustiti prirodi, svuda ćete naći zadivljujuću lepotu i pregršt iskustava koja čekaju da ih doživite.

Otvaramo vrata da okusite najfinije što imamo, kako bi vaša poseta postala neponovljiva priča. Jer Sremska Mitrovica je više od grada.