Udahni čistoću
života na selu

Mnogo je nezaboravnih trenutaka koji vas čekaju u selima koja okružuju Sremsku Mitrovicu. Ali koja mesta trebate posetiti i kako se snaći? Ovi će vam vodiči pomoći pronaći odgovore i pokrenuti vašu želju za lutanjem.

Seoski turizam je za sve one koji vole da uživaju u trenutku i pobegnu od gužve. Selo je mesto koje mnogi biraju kad žele da odmore i napune baterije, a Srem se zaista može pohvaliti velikim brojem seoskih imanja nestvarne lepote, pa nije ni čudo što seoski turizam poslednjih godina cveta.

Kao mesta na kojima se magično prepliću autentično tradicionalno i moderno, sela nude odmor, ali i brojne sadržaje za goste, zato vas pozivamo da doživite tradiciju i dašak prošlosti u selima koja su najbliže onome kako se nekada živelo i radilo. Boravak u prirodi uz srdačne domaćine, “čašu” razgovora uz piće i lokalnu hranu, nešto je što se ne zaboravlja i po čemu se ova regija pamti.

Seoska turistička domaćinstva i salaši

Iako slična po gostoprimstvu njihovih domaćina, svako etno selo na sebi svojstven način čuva tradiciju, kulturu i običaje ljudi koji tamo žive. Ono što ih sve povezuje su čist vazduh, mir i tišina, domaća hrana i netaknuta priroda u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled.
Lepina Avlija

Lepina Avlija

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem …

Kuća Amanet

Kuća Amanet

Kuća Amanet nalazi se u selu Zasavica II, nedaleko od …

Imperator Kvintil

Imperator Kvintil

Na padinama fruške gore, ušuškano pored naselja Ležimir nalazi se …

Vila Davidović

Vila Davidović

Smeštena na jugozapadnim obroncima Fruške Gore, dovoljno daleko od urbane …

Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema

Ukoliko planirate putovanje na kojem ćete u isto vreme moći da osetite dodir istorije i prirode, onda ste na pravom putu u Sremsku Mitrovicu. Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema, pruža svakom gostu mogućnost da pronađe svoju posebnu priču. Ovde se epohe stapaju poput melodije koja se pred vašim očima proteže kroz umetnost, ukuse i pejzaže. Bez obzira da li ste odabrali da istražite tragove prošlih vremena ili da se prepustiti prirodi, svuda ćete naći zadivljujuću lepotu i pregršt iskustava koja čekaju da ih doživite.

Otvaramo vrata da okusite najfinije što imamo, kako bi vaša poseta postala neponovljiva priča. Jer Sremska Mitrovica je više od grada.