Seoska domaćinstva i salaši

Domaćinstvo Biser

Domaćinstvo Biser

„BISER“ je autentična sremska kuća koja sve više liči na sremski salaš po svojoj usamljenoj poziciji , ušuškan u zelenoj oazi sremske ravnice. Nalazi se u Staroj Binguli , na obroncima Fruške Gore, udaljen od Sremske Mitrovice 20 –tak minuta, a od Novog Sada i Beograda samo sat vremena vožnje. Akcenat smo stavili na očuvanje kulturnog i duhovnog nasleđa narodnih običaja našeg podneblja. Prostrano popločano dvorište ciglom iz prošlog veka, ukrašeno etno motivima, letnjikovcem i pečenjarom kao i starim bunarom, pruža vam ugodan ambijent i oživljava duh starog vremena, uz širok asortiman tradicionalnih sremskih jela, bogat izbor sremskih vina kao i domaće rakije. Ukoliko želite da provedete nezaboravan vikend sa porodicom daleko od gradske gužve, za vas smo obezbedili i sobe za prenoćište. Kod nas možete isprobati sremske recepte i zajedno sa nama pripremati zimnicu,praviti džemove, domaće sokove…Organizujemo vaše proslave i romantične trenutke uz dobro poznate sremske tamburaše.

Seoska turistička domaćinstva i salaši

Iako slična po gostoprimstvu njihovih domaćina, svako etno selo na sebi svojstven način čuva tradiciju, kulturu i običaje ljudi koji tamo žive. Ono što ih sve povezuje su čist vazduh, mir i tišina, domaća hrana i netaknuta priroda u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled.
Lepina Avlija

Lepina Avlija

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem …

Kuća Amanet

Kuća Amanet

Kuća Amanet nalazi se u selu Zasavica II, nedaleko od …

Imperator Kvintil

Imperator Kvintil

Na padinama fruške gore, ušuškano pored naselja Ležimir nalazi se …

Vila Davidović

Vila Davidović

Smeštena na jugozapadnim obroncima Fruške Gore, dovoljno daleko od urbane …

Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema

Ukoliko planirate putovanje na kojem ćete u isto vreme moći da osetite dodir istorije i prirode, onda ste na pravom putu u Sremsku Mitrovicu. Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema, pruža svakom gostu mogućnost da pronađe svoju posebnu priču. Ovde se epohe stapaju poput melodije koja se pred vašim očima proteže kroz umetnost, ukuse i pejzaže. Bez obzira da li ste odabrali da istražite tragove prošlih vremena ili da se prepustiti prirodi, svuda ćete naći zadivljujuću lepotu i pregršt iskustava koja čekaju da ih doživite.

Otvaramo vrata da okusite najfinije što imamo, kako bi vaša poseta postala neponovljiva priča. Jer Sremska Mitrovica je više od grada.