Seoska domaćinstva i salaši

Kuća Amanet

Kuća Amanet

Kuća Amanet nalazi se u selu Zasavica II, nedaleko od grada Sremska Mitrovica i samo 1 km od Specijalnog rezervata prirode Zasavica. Potpuno nov objekat, na proleće 2021. godine prvi put otvoren za posetioce. Spoj tradicionalnog i šarmantnog rustičnog stila. Budiće vas zvuci prirode, pružiće vam mir, uživaćete u ukusnoj domaćoj hrani uz gostoljubivost i toplinu naših domaćina. Odmor koji će vas vratiti u detinjstvo – idealan predah od urbanog života uz prirodne lepote, svež vazduh, miris cveća i sveže pokošene trave.

U ponudi je jedan apartman koji poseduje francuski ležaj i jedan dodatan ležaj, pogodan za jednu, dve ili tri osobe. Apartman je idealan za porodicu ili prijatelje, parove ili samce, kod nas ste svi dobrodošli. Gostima je na raspologanju novo moderno opremljeno kupatilo i kuhinja koju mogu da koriste ukoliko žele. U sklopu kuće je i velika terasa za doručak na otvorenom, kao i prostrano dvorište u kojem ima dovoljno mesta za igru, zabavu i pripremanje roštilja.

Usluga koju nudimo je noćenje sa doručkom koji je uključen u cenu. Ukoliko gost želi uslugu polupansion (doručak i ručak/večera) postoji mogućnost doplate. Deca do 5 godina mogu boraviti besplatno. Deca od 6 do 12 godina imaju 50% popusta na smeštaj. Deca uzrasta 13 godina i starija se u ovom objektu smatraju odraslima.

Šta se još može posetiti u okolina kuće Amanet: Specijalni rezervat prirode Zasavica 1 km, splav Krug Mačvanska Mitrovica 5 km, Bazeni sa termalnom vodom Plava Zvezda Salaš Noćajski 8 km, reka Sava i plaža 13 km, grad Sremska Mitrovica 15 km, Fruška Gora i fruškogorski manastiri 40 km, Vinska kuća Kovačević Irig 40 km, Restoran Vrdnička Kula Vrdnik 44 km, Etno selo Stanišići Bijeljina 38 km.

Seoska turistička domaćinstva i salaši

Iako slična po gostoprimstvu njihovih domaćina, svako etno selo na sebi svojstven način čuva tradiciju, kulturu i običaje ljudi koji tamo žive. Ono što ih sve povezuje su čist vazduh, mir i tišina, domaća hrana i netaknuta priroda u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled.
Lepina Avlija

Lepina Avlija

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem …

Kuća Amanet

Kuća Amanet

Kuća Amanet nalazi se u selu Zasavica II, nedaleko od …

Imperator Kvintil

Imperator Kvintil

Na padinama fruške gore, ušuškano pored naselja Ležimir nalazi se …

Vila Davidović

Vila Davidović

Smeštena na jugozapadnim obroncima Fruške Gore, dovoljno daleko od urbane …

Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema

Ukoliko planirate putovanje na kojem ćete u isto vreme moći da osetite dodir istorije i prirode, onda ste na pravom putu u Sremsku Mitrovicu. Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema, pruža svakom gostu mogućnost da pronađe svoju posebnu priču. Ovde se epohe stapaju poput melodije koja se pred vašim očima proteže kroz umetnost, ukuse i pejzaže. Bez obzira da li ste odabrali da istražite tragove prošlih vremena ili da se prepustiti prirodi, svuda ćete naći zadivljujuću lepotu i pregršt iskustava koja čekaju da ih doživite.

Otvaramo vrata da okusite najfinije što imamo, kako bi vaša poseta postala neponovljiva priča. Jer Sremska Mitrovica je više od grada.