Hrana i vino

Cappana Kaffe Bar

Cappana Kaffe Bar

Capanna Bar pravo mesto za hedoniste, gurmane i sve one koji uz dobar provod vole i ukusan zalogaj. Naš gastro pub čini dobro pivo, ukusna hrana i prava atmosfera za druženje i zabavu. Gladni ste? Kod nas odmah možete naručiti za dostavu sočne burgere, kobasice, raznovrsne specijalitete od mesa, italijanske paste i salate. Naručite i sendviče, bruskete, jedinstveni izbor vege proizvoda kao i palačinke i deserte. Capanna Bar dostava hrane vama je na usluzi svakoga dana. Kad god poželite da uživate u dobroj klopi tu smo da vam istu dostavimo na željenu adresu. Dobar kvalitet, vrhunska usluga i brza dostava ono je po čemu se Capanna Bar izdvaja.

Adresa: Kuzmanska 1
Tel: 060 3663 205.

Mesta u kojima možete sremački da uživate. Natenane.

U Sremu se dobro jede i pije. Bilo koje doba godine da izaberete za svoj dolazak, uživaćete u posebnom gastronomskom iskustvu. Otkrijte neka od mesta na kojima možete iskusiti bogatstvo ukusa i mirisa ove regije.

Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema

Ukoliko planirate putovanje na kojem ćete u isto vreme moći da osetite dodir istorije i prirode, onda ste na pravom putu u Sremsku Mitrovicu. Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema, pruža svakom gostu mogućnost da pronađe svoju posebnu priču. Ovde se epohe stapaju poput melodije koja se pred vašim očima proteže kroz umetnost, ukuse i pejzaže. Bez obzira da li ste odabrali da istražite tragove prošlih vremena ili da se prepustiti prirodi, svuda ćete naći zadivljujuću lepotu i pregršt iskustava koja čekaju da ih doživite.

Otvaramo vrata da okusite najfinije što imamo, kako bi vaša poseta postala neponovljiva priča. Jer Sremska Mitrovica je više od grada.