Hrana i vino

Restoran „Diana“

Restoran
Diana

Restoran Diana je mesto u kome se možete prepustiti potpunom užitku uz sva tri elementa (hrana, piće i ambijent) koja hedonistima nude posebno zadovoljstvo.

Ambijent osmišljen sa posebnom pažnjom učiniće Vaše trenutke sa dragim ljudima tako posebnim da ćete se uvek rado vraćati.

Ako hrani ne posvetite pažnju, propuštate uživanje u njoj. Hranu ne treba deliti na dobru i lošu– Uživajte u svakom zalogaju. U restoranu Diana očekuju Vas posebno pripremljena jela sa pažljivo odabranim svežim namirnicama.

Kralja Petra I br. 70, Sremska Mitrovica
+381 22 620 100
+381 62 55 22 55
info@dianarestoran.rs
Web: www.dianarestoran.rs

Mesta u kojima možete sremački da uživate. Natenane.

U Sremu se dobro jede i pije. Bilo koje doba godine da izaberete za svoj dolazak, uživaćete u posebnom gastronomskom iskustvu. Otkrijte neka od mesta na kojima možete iskusiti bogatstvo ukusa i mirisa ove regije.

Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema

Ukoliko planirate putovanje na kojem ćete u isto vreme moći da osetite dodir istorije i prirode, onda ste na pravom putu u Sremsku Mitrovicu. Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema, pruža svakom gostu mogućnost da pronađe svoju posebnu priču. Ovde se epohe stapaju poput melodije koja se pred vašim očima proteže kroz umetnost, ukuse i pejzaže. Bez obzira da li ste odabrali da istražite tragove prošlih vremena ili da se prepustiti prirodi, svuda ćete naći zadivljujuću lepotu i pregršt iskustava koja čekaju da ih doživite.

Otvaramo vrata da okusite najfinije što imamo, kako bi vaša poseta postala neponovljiva priča. Jer Sremska Mitrovica je više od grada.