Hrana i vino

Čarda „Stari Rubin“

Čarda
Stari Rubin

Čarda Stari Rubin, reprezentuje odličan restoran za opuštanje pored reke Save. Gostima su na raspolaganju ukoliko požele da pojedu za riblje specijalitete.

Čarda Stari Rubin predstavlja izvrsno mesto za opuštanje, odličnan obrok, uživanje u ribljim specijalitetima, sa najboljom ribljom čorbom u gradu. A kad dođe vikend i vreme za slavlje i pesmu, tu su redovno i TAMBURAŠI koji će Vas sigurno podići na noge.

Profesionalno i prijatno osoblje će Vas dočekati na ulazu u naš restoran i uslužiti sa osmehom. Atmosfera Čarde Stari Rubin 99 odiše pozitivnošću, a izvrsna kuhinja sa pravim kulinarskim majstorima je tu da Vam svaki obrok začini sa ljubavlju.

Ovaj restoran, sa kapacitetom do 60 zvanica, Vam stoji na usluzi za proslave bilo kakvog tipa (venčanja, mature, rođendani, krštenja, punoletstva…).

Mesta u kojima možete sremački da uživate. Natenane.

U Sremu se dobro jede i pije. Bilo koje doba godine da izaberete za svoj dolazak, uživaćete u posebnom gastronomskom iskustvu. Otkrijte neka od mesta na kojima možete iskusiti bogatstvo ukusa i mirisa ove regije.

Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema

Ukoliko planirate putovanje na kojem ćete u isto vreme moći da osetite dodir istorije i prirode, onda ste na pravom putu u Sremsku Mitrovicu. Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema, pruža svakom gostu mogućnost da pronađe svoju posebnu priču. Ovde se epohe stapaju poput melodije koja se pred vašim očima proteže kroz umetnost, ukuse i pejzaže. Bez obzira da li ste odabrali da istražite tragove prošlih vremena ili da se prepustiti prirodi, svuda ćete naći zadivljujuću lepotu i pregršt iskustava koja čekaju da ih doživite.

Otvaramo vrata da okusite najfinije što imamo, kako bi vaša poseta postala neponovljiva priča. Jer Sremska Mitrovica je više od grada.