Hrana i vino

Picerija „Balkan“

Picerija
Balkan

Ako ste u Sremskoj Mitrovici u potrazi za najpoznatijim italijanskim specijalitetom – Picom, na pravom ste mestu. Dobro došli u Balkan Piceriju gde ćete uživati u italijanskoj pici na balkanski način. Naše pice su neodoljivog ukusa i mirisa i prave se od najkvalitetnijih sastojaka na tradicionalan način, a obožavaju ih svi uzrasti. Pored impozantne ponude pica, za Vas pripremamo i sendviče, jaja na više načina sa savršen doručak, lazanje, slane i slatke palačinke i neodoljive vafle. U prijatnoj atmosferi i savršenoj usluzi uz fantastične ukuse koje pripremamo možete uživati kad god poželite, dovoljno je da nas posetite na adresi Dositejeva 11. Ako pak sa svojim prijateljima, porodicom ili kolegama želite da to uživanje u našim specijalitetima podelite, to možete bilo gde. Naručite Balkan pica dostavu, najbržu u gradu. Pica do vašeg praga, uz pomoć dva klika, ništa lakše. Balkan Pizzeria brine da doživite ukuse Italije gde god se nalazili.

Adresa: Dositejeva 11
Tel: 022 622 010
Web: www.balkanpizzeria.com

Mesta u kojima možete sremački da uživate. Natenane.

U Sremu se dobro jede i pije. Bilo koje doba godine da izaberete za svoj dolazak, uživaćete u posebnom gastronomskom iskustvu. Otkrijte neka od mesta na kojima možete iskusiti bogatstvo ukusa i mirisa ove regije.

Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema

Ukoliko planirate putovanje na kojem ćete u isto vreme moći da osetite dodir istorije i prirode, onda ste na pravom putu u Sremsku Mitrovicu. Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema, pruža svakom gostu mogućnost da pronađe svoju posebnu priču. Ovde se epohe stapaju poput melodije koja se pred vašim očima proteže kroz umetnost, ukuse i pejzaže. Bez obzira da li ste odabrali da istražite tragove prošlih vremena ili da se prepustiti prirodi, svuda ćete naći zadivljujuću lepotu i pregršt iskustava koja čekaju da ih doživite.

Otvaramo vrata da okusite najfinije što imamo, kako bi vaša poseta postala neponovljiva priča. Jer Sremska Mitrovica je više od grada.