Hrana i vino

Picerija Giovanni

Picerija
Giovanni

Ukoliko želite prijatan ambijent i ukusnu hranu, onda je naš restoran pravi izbor za Vas. Ljubazno i neposredno osoblje učiniće da se osetite opušteno, skoro kao kod kuće. Restoran – picerija Giovanni u ponudi ima mnoštvo jela. Preko 15 vrsta pica, dnevni meni sa preko 20 vrsta jela, pohovana jela, sendviči, salate, slatke palačinke, veliki izbor jela sa roštilja i još mnogo toga.

Dugi niz godina, na istoj adresi, u prijatnom ambijentu i sa odličnom kuhinjom, picerija Giovanni Vam nudi mesto za miran obrok u krugu najbližih. Udaljena je 2km od centra grada, a od Savskog keja nepunih 200m.

Na mestu na kom se nalazi a to je kod dobro poznatog “Starog Mosta” imate priliku da uživate u ambijentu nadomak reke Save. Ukoliko ste ipak sprečeni da dođete za Vas smo organizovali besplatnu dostavu svih specijaliteta iz naše kuhinje. U svakom slučaju, ako još niste bili kod nas, predlažemo Vam da ipak dođete i uverite se u kvalitet naše ponude, a mi cemo se truditi da to i potvrdimo.

Adresa: Bulevar Konstantina Velikog 4
Telefon: 022/618-480
Email: office@pizzeriagiovanni.rs
Web: www.pizzeriagiovanni.rs

Mesta u kojima možete sremački da uživate. Natenane.

U Sremu se dobro jede i pije. Bilo koje doba godine da izaberete za svoj dolazak, uživaćete u posebnom gastronomskom iskustvu. Otkrijte neka od mesta na kojima možete iskusiti bogatstvo ukusa i mirisa ove regije.

Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema

Ukoliko planirate putovanje na kojem ćete u isto vreme moći da osetite dodir istorije i prirode, onda ste na pravom putu u Sremsku Mitrovicu. Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema, pruža svakom gostu mogućnost da pronađe svoju posebnu priču. Ovde se epohe stapaju poput melodije koja se pred vašim očima proteže kroz umetnost, ukuse i pejzaže. Bez obzira da li ste odabrali da istražite tragove prošlih vremena ili da se prepustiti prirodi, svuda ćete naći zadivljujuću lepotu i pregršt iskustava koja čekaju da ih doživite.

Otvaramo vrata da okusite najfinije što imamo, kako bi vaša poseta postala neponovljiva priča. Jer Sremska Mitrovica je više od grada.