Hrana i vino

Restoran „Sojenica“

Restoran
Sojenica

Ovaj restoran je priča za sebe upravo iz razloga što na neki način predstavlja svojevrsnu turističku atrakciju. Nalazi se na samoj obali reke Save, a njegov ambijent predstavlja spoj između sofosticiranog i rustičnog.

Udaljen je od gradske gužve, a opet se nalazi blizu centra.
Vaše uživanje u prekrasnoj prirodi i još boljoj klopi neće moći baš ništa da pokvari.

Sve što treba reći je: Riblji specijaliteti kakve morate probati.

Pored originalnog “drvenog” ambijenta upotpunjenim lepim vidikom,gost ovde može da uživa i u ribljim i ostalim specijalitetima.

Restoran Sojenica Vam sem prijatnog ambijenta nudi uvek svežu ribu, riblji paprikaš, jela od mesa sa roštilja, razne poslastice, dobro domaće belo vino, a poseban ambijent čini ogromna terasa nad vodom s pogledom na Savu, ponton gde možete privezati vaš čamac, skuter ili jahtu ako do nas dolazite rekom.

Dočekaće Vas ljubazno osoblje i srdačni domaćin kuće starih alasa sa vekovnom tradicijom. Restoran poseduje veliki parking na samom ulazu u restoran dovoljan za sve naše posetioce.

Sojenica Vam može priuštiti i zimi prijatan boravak i romantiku uz pucketanje kamina i topao obrok za hladne zimske dane.

Mesta u kojima možete sremački da uživate. Natenane.

U Sremu se dobro jede i pije. Bilo koje doba godine da izaberete za svoj dolazak, uživaćete u posebnom gastronomskom iskustvu. Otkrijte neka od mesta na kojima možete iskusiti bogatstvo ukusa i mirisa ove regije.

Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema

Ukoliko planirate putovanje na kojem ćete u isto vreme moći da osetite dodir istorije i prirode, onda ste na pravom putu u Sremsku Mitrovicu. Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema, pruža svakom gostu mogućnost da pronađe svoju posebnu priču. Ovde se epohe stapaju poput melodije koja se pred vašim očima proteže kroz umetnost, ukuse i pejzaže. Bez obzira da li ste odabrali da istražite tragove prošlih vremena ili da se prepustiti prirodi, svuda ćete naći zadivljujuću lepotu i pregršt iskustava koja čekaju da ih doživite.

Otvaramo vrata da okusite najfinije što imamo, kako bi vaša poseta postala neponovljiva priča. Jer Sremska Mitrovica je više od grada.