Hrana i vino

Restoran „Tarantino“

Restoran
Tarantino

Restoran Tarantino se nalazi u Sremskoj Mitrovici na samoj obali reke Save. Iz restorana se pruža izvanredan pogled na reku Savu. Objekat je izgrađen 1960. godine, tokom 2007. je kompletno renoviran i klimatizovan. Podeljen je u nekoliko zasebnih celina, kapacitet je 88 mesta u redovnom radu i do 190 mesta za proslave. Terasa moze da primi do 60 gostiju.

Pored raznovrsnog menija, dobre hrane i žive muzike, od skora je tim koji vodi restoran pojačan i sa jednim od najboljih maldih koktelista i barista u Srbiji – mladim Miroslavom Adaševićem, koji je još od srednjoškolskog uzrasta osvajač prestižnih nagrada u svom domenu koji podrazumeva kreiranje koktela, pripremu kafe i izbor najboljih vina.

Zahvaljujući njegovom angažovanju, popularni restoran Tarantino sada sugrađanima i gostima iz drugih gradova, nudi i pregršt specijalizovanih koktela, pravljenih po autentičnim receptima, kakvi se na ovim prostorima još nisu pili. Miroslav svoje znanje i iskustvo prenosi i na kolege, tako da je timski rad i uigranost, brza i kvalitetna usluga, tačno po ukusu gosta, sada najbolja ponuda ovog renomiranog mesta.

Mesta u kojima možete sremački da uživate. Natenane.

U Sremu se dobro jede i pije. Bilo koje doba godine da izaberete za svoj dolazak, uživaćete u posebnom gastronomskom iskustvu. Otkrijte neka od mesta na kojima možete iskusiti bogatstvo ukusa i mirisa ove regije.

Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema

Ukoliko planirate putovanje na kojem ćete u isto vreme moći da osetite dodir istorije i prirode, onda ste na pravom putu u Sremsku Mitrovicu. Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema, pruža svakom gostu mogućnost da pronađe svoju posebnu priču. Ovde se epohe stapaju poput melodije koja se pred vašim očima proteže kroz umetnost, ukuse i pejzaže. Bez obzira da li ste odabrali da istražite tragove prošlih vremena ili da se prepustiti prirodi, svuda ćete naći zadivljujuću lepotu i pregršt iskustava koja čekaju da ih doživite.

Otvaramo vrata da okusite najfinije što imamo, kako bi vaša poseta postala neponovljiva priča. Jer Sremska Mitrovica je više od grada.