Hrana i vino

Vila „Bela Ruža“

Vila
Bela Ruža

Vila Bela Ruža je porodična vila koja je ispunjena toplinom, gostoprimstvom i udobnošću. Svojom ponudom koncipirana je tako da ispunjava zahteve kako poslovnih gostiju tako i gostiju koji Sremsku Mitrovicu posećuju kao turisti.

Smeštajni objekat B&B Vila Bela Ruza se nalazi u Sremskoj Mitrovici, na 38 km od banje Vrdnik i nudi bar i besplatan WiFi. Smeštajne jedinice sadrže sopstveno kupatilo sa fenom za kosu, TV i klima uređaj. Kontinentalni doručak se služi svakog dana. U restoranu objekta B&B Vila Bela Ruža možete da uživate u lokalnim specijalitetima.

Na zahtev, dostupna je vegetarijanska i veganska hrana, ishrana bez laktoze, kao i verski orijentisana ishrana. Blizina reke Save i bare Zasavica idealna za ribolov. Najbliži aerodrom je Nikola Tesla u Beogradu, udaljen 61 km. Besplatna usluga prevoza od/do aerodroma je dostupna u okviru objekta.

Adresa:
Stevana Sremca 89a
22000 Sremska Mitrovica

Tel: +381 (22) 640-400
Email: belaruza@neobee.net
Website: www.vilabelaruza.rs

Mesta u kojima možete sremački da uživate. Natenane.

U Sremu se dobro jede i pije. Bilo koje doba godine da izaberete za svoj dolazak, uživaćete u posebnom gastronomskom iskustvu. Otkrijte neka od mesta na kojima možete iskusiti bogatstvo ukusa i mirisa ove regije.

Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema

Ukoliko planirate putovanje na kojem ćete u isto vreme moći da osetite dodir istorije i prirode, onda ste na pravom putu u Sremsku Mitrovicu. Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema, pruža svakom gostu mogućnost da pronađe svoju posebnu priču. Ovde se epohe stapaju poput melodije koja se pred vašim očima proteže kroz umetnost, ukuse i pejzaže. Bez obzira da li ste odabrali da istražite tragove prošlih vremena ili da se prepustiti prirodi, svuda ćete naći zadivljujuću lepotu i pregršt iskustava koja čekaju da ih doživite.

Otvaramo vrata da okusite najfinije što imamo, kako bi vaša poseta postala neponovljiva priča. Jer Sremska Mitrovica je više od grada.