Seoska domaćinstva i salaši

Domaćinstvo Čavić

Domaćinstvo Čavić

Domaćinstvo Čavić se nalazi na obroncima Fruške gore u selu Čalma. Bave se poljoprivrednom, pre svega povrtarskom proizvodnjom, kao i preradom paradajza koji može da se degustira na domaćinstvu. Poseduju i ergelu poni konja – šetlandske rase. U domaćinstvu organizuju jednodnevne dečije ekskurzije, rođedane, krštenja i razne dečije zabave. U okviru Domaćinstva Čavić možete videti i mali agro muzej s postavkom etno sadržaja, a poseduju i botaničku baštu kaktusa. Svim posetiocima je zagarantovan dobar provod uz druženje s poni konjima, jahanje, vožnju fijakerom i Čalmanski safari (vožnja malim traktorom sa prikolicom).

Đorđe Čavić
ul. Pobeda 50, Čalma
Tel: 022/2685-603 i 064/296-40-43
E-mail: domacinstvocavic@gmail.com

Seoska turistička domaćinstva i salaši

Iako slična po gostoprimstvu njihovih domaćina, svako etno selo na sebi svojstven način čuva tradiciju, kulturu i običaje ljudi koji tamo žive. Ono što ih sve povezuje su čist vazduh, mir i tišina, domaća hrana i netaknuta priroda u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled.
Lepina Avlija

Lepina Avlija

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem …

Kuća Amanet

Kuća Amanet

Kuća Amanet nalazi se u selu Zasavica II, nedaleko od …

Imperator Kvintil

Imperator Kvintil

Na padinama fruške gore, ušuškano pored naselja Ležimir nalazi se …

Vila Davidović

Vila Davidović

Smeštena na jugozapadnim obroncima Fruške Gore, dovoljno daleko od urbane …

Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema

Ukoliko planirate putovanje na kojem ćete u isto vreme moći da osetite dodir istorije i prirode, onda ste na pravom putu u Sremsku Mitrovicu. Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema, pruža svakom gostu mogućnost da pronađe svoju posebnu priču. Ovde se epohe stapaju poput melodije koja se pred vašim očima proteže kroz umetnost, ukuse i pejzaže. Bez obzira da li ste odabrali da istražite tragove prošlih vremena ili da se prepustiti prirodi, svuda ćete naći zadivljujuću lepotu i pregršt iskustava koja čekaju da ih doživite.

Otvaramo vrata da okusite najfinije što imamo, kako bi vaša poseta postala neponovljiva priča. Jer Sremska Mitrovica je više od grada.

Shop the Latest

Get a Little Closer

There are many variations of passages of lorem ipsum available