Seoska domaćinstva i salaši

Domaćinstvo „Čikić“

Domaćinstvo Čikić

Postoji toliko razloga zašto svoj sledeći odmor treba da provedete baš ovde, u domaćinstvu Čikić. Prve komšije na ovom seoskom domaćinstvu su umiljate životinje iz prirodnog rezervata Zasavica (gde možete videti stare i autohtone domaće vrste poput čupavih svinja mangulica, podoloskog govečeta, farmu magaraca ali i koloniju dabrova koja ovde pravi prirodne brane). Nalaze se između Save i Drine na samom kraju Mačve, a nekako na početku Srema, što daje posebnu čar. Pored ponude smeštaja na bazi noćenja, u dvorištu se nalazi letnjikovac i pečenjara u kojoj možete samostalno pripremati hranu ili spremati zimnicu, praviti domaće sokove, džemove, peći rakiju i sl. Za prave boeme, ljubitelje ravničarskog načina života i dobrog vina, organizuju se i zabave uz tamburaški i ili narodni orkestar.

Slobodan Čikić
ul. Vojvođanska 70, Zasavica I
Tel: 065/822 9671
E-mail :domacinstvo.cikic@gmail.com
Web: www.cikiczasavica.com

Seoska turistička domaćinstva i salaši

Iako slična po gostoprimstvu njihovih domaćina, svako etno selo na sebi svojstven način čuva tradiciju, kulturu i običaje ljudi koji tamo žive. Ono što ih sve povezuje su čist vazduh, mir i tišina, domaća hrana i netaknuta priroda u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled.
Lepina Avlija

Lepina Avlija

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem …

Kuća Amanet

Kuća Amanet

Kuća Amanet nalazi se u selu Zasavica II, nedaleko od …

Imperator Kvintil

Imperator Kvintil

Na padinama fruške gore, ušuškano pored naselja Ležimir nalazi se …

Vila Davidović

Vila Davidović

Smeštena na jugozapadnim obroncima Fruške Gore, dovoljno daleko od urbane …

Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema

Ukoliko planirate putovanje na kojem ćete u isto vreme moći da osetite dodir istorije i prirode, onda ste na pravom putu u Sremsku Mitrovicu. Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema, pruža svakom gostu mogućnost da pronađe svoju posebnu priču. Ovde se epohe stapaju poput melodije koja se pred vašim očima proteže kroz umetnost, ukuse i pejzaže. Bez obzira da li ste odabrali da istražite tragove prošlih vremena ili da se prepustiti prirodi, svuda ćete naći zadivljujuću lepotu i pregršt iskustava koja čekaju da ih doživite.

Otvaramo vrata da okusite najfinije što imamo, kako bi vaša poseta postala neponovljiva priča. Jer Sremska Mitrovica je više od grada.