Seoska domaćinstva i salaši

Domaćinstvo Mila

Domaćinstvo Mila

Seosko turističko domaćinstvo “Mila” registrovano je sa ciljem da dočekuje goste i pruži im domaću atmosferu, tradicionalnu kuhinju, kao i mogućnost da kupe slatku i slanu zimnicu koja se priprema od voća i povrća koje se uzgaja na domaćinstvu. Ideja je da cela porodica, kao i podmladak porodice, učestvuje u proizvodnji voća i povrća, kao i njegovoj preradi u vidu zimnice za svoje potrebe kao i za goste. Akcenat stavljaju na proizvodnju zimnice po receptima koji su se prenosili sa kolena na kolene u okviru porodice i prvenstveno na očuvanju kvaliteta, sa što manje veštačkih aditiva.

Marijana Došen i Ljubica Vukomanović
ul. Ozrenkova 16, Manđelos
Tel: 064/426-55-75
E-mail: marijanadosen79@gmail.com
Web: www.domacinstvomila.com

Seoska turistička domaćinstva i salaši

Iako slična po gostoprimstvu njihovih domaćina, svako etno selo na sebi svojstven način čuva tradiciju, kulturu i običaje ljudi koji tamo žive. Ono što ih sve povezuje su čist vazduh, mir i tišina, domaća hrana i netaknuta priroda u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled.
Lepina Avlija

Lepina Avlija

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem …

Kuća Amanet

Kuća Amanet

Kuća Amanet nalazi se u selu Zasavica II, nedaleko od …

Imperator Kvintil

Imperator Kvintil

Na padinama fruške gore, ušuškano pored naselja Ležimir nalazi se …

Vila Davidović

Vila Davidović

Smeštena na jugozapadnim obroncima Fruške Gore, dovoljno daleko od urbane …

Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema

Ukoliko planirate putovanje na kojem ćete u isto vreme moći da osetite dodir istorije i prirode, onda ste na pravom putu u Sremsku Mitrovicu. Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema, pruža svakom gostu mogućnost da pronađe svoju posebnu priču. Ovde se epohe stapaju poput melodije koja se pred vašim očima proteže kroz umetnost, ukuse i pejzaže. Bez obzira da li ste odabrali da istražite tragove prošlih vremena ili da se prepustiti prirodi, svuda ćete naći zadivljujuću lepotu i pregršt iskustava koja čekaju da ih doživite.

Otvaramo vrata da okusite najfinije što imamo, kako bi vaša poseta postala neponovljiva priča. Jer Sremska Mitrovica je više od grada.