Seoska domaćinstva i salaši

Etno zdanje “Zmaj od Noćaja”

Etno zdanje
Zmaj od Noćaja

Na desnoj obali reke Save, u Mačvanskoj Mitrovici, nalazi se Etno zdanije Zmaj od Noćaja – u neposrednoj blizini arheološkog lokaliteta Sirmium, sa jedne, i prirodnog rezervata Zasavica, sa druge strane. Nezaobilazna je stanica za odmor i okrepljenje svih koji žele da se upoznaju sa bogatim kulturno istorijskim nasleđem ovog dela Mačve i Srema. Istorijski značaj i porodična veza sa mačvanskim vojvodom Stojanom Čupićem – Zmajem od Noćaja, posebno se ističe, te je jedna od prostorija posvećena upravo njemu. Organizuju ekskluzivne proslave, bankete, prijeme, porodična slavlja, poslovne ručkove, kao i svadbena veselja.

Svetislav Čupić
ul. Cara Lazara 3, Mačvanska Mitrovica
Tel: 064/21-58-223 I 063/556-450
E-mail: etnozdanije@gmail.com
Web: www.etnozdanije.com

Seoska turistička domaćinstva i salaši

Iako slična po gostoprimstvu njihovih domaćina, svako etno selo na sebi svojstven način čuva tradiciju, kulturu i običaje ljudi koji tamo žive. Ono što ih sve povezuje su čist vazduh, mir i tišina, domaća hrana i netaknuta priroda u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled.
Lepina Avlija

Lepina Avlija

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem …

Kuća Amanet

Kuća Amanet

Kuća Amanet nalazi se u selu Zasavica II, nedaleko od …

Imperator Kvintil

Imperator Kvintil

Na padinama fruške gore, ušuškano pored naselja Ležimir nalazi se …

Vila Davidović

Vila Davidović

Smeštena na jugozapadnim obroncima Fruške Gore, dovoljno daleko od urbane …

Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema

Ukoliko planirate putovanje na kojem ćete u isto vreme moći da osetite dodir istorije i prirode, onda ste na pravom putu u Sremsku Mitrovicu. Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema, pruža svakom gostu mogućnost da pronađe svoju posebnu priču. Ovde se epohe stapaju poput melodije koja se pred vašim očima proteže kroz umetnost, ukuse i pejzaže. Bez obzira da li ste odabrali da istražite tragove prošlih vremena ili da se prepustiti prirodi, svuda ćete naći zadivljujuću lepotu i pregršt iskustava koja čekaju da ih doživite.

Otvaramo vrata da okusite najfinije što imamo, kako bi vaša poseta postala neponovljiva priča. Jer Sremska Mitrovica je više od grada.