Seoska domaćinstva i salaši

Gostinjska kuća Nana

Gostinjska kuća Nana

Gostinska kuća “Nana” se nalazi na jugu Vojvodine, a severu Mačve, u selu Noćaj, za koji legenda kaže da je nekada bio tvrđava u kojoj su se Turci zanoćili, te su joj simbolično i dali ime. “Nana” je seosko domaćinstvo poniklo na samom izmaku sela, među atarima, što mu daje salašarsku atmosferu, a njegovim gostima pruža apsolutan mir i tišinu. Raspolaže sa tri sobe, tematski dizajnirane, a u “Nani” možete jesti tradicionalna mačvanska i vojvođanska jela. Sa “Nanine” terase i krovova pruža se fantastičan pogled na mačvansku ravnicu i još dalje – na obronke Fruške gore. U “Nani” se udružuju turizam, ekologija, tradicija, gastronomija – jednom rečju hedonizam.

ul. Bore Sretenovića 15, Noćaj
Tel: 065/228-29-99
E-mail: guesthousenana@yahoo.com
Web: http://www.guesthousenana.net/

Seoska turistička domaćinstva i salaši

Iako slična po gostoprimstvu njihovih domaćina, svako etno selo na sebi svojstven način čuva tradiciju, kulturu i običaje ljudi koji tamo žive. Ono što ih sve povezuje su čist vazduh, mir i tišina, domaća hrana i netaknuta priroda u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled.
Lepina Avlija

Lepina Avlija

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem …

Kuća Amanet

Kuća Amanet

Kuća Amanet nalazi se u selu Zasavica II, nedaleko od …

Imperator Kvintil

Imperator Kvintil

Na padinama fruške gore, ušuškano pored naselja Ležimir nalazi se …

Vila Davidović

Vila Davidović

Smeštena na jugozapadnim obroncima Fruške Gore, dovoljno daleko od urbane …

Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema

Ukoliko planirate putovanje na kojem ćete u isto vreme moći da osetite dodir istorije i prirode, onda ste na pravom putu u Sremsku Mitrovicu. Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema, pruža svakom gostu mogućnost da pronađe svoju posebnu priču. Ovde se epohe stapaju poput melodije koja se pred vašim očima proteže kroz umetnost, ukuse i pejzaže. Bez obzira da li ste odabrali da istražite tragove prošlih vremena ili da se prepustiti prirodi, svuda ćete naći zadivljujuću lepotu i pregršt iskustava koja čekaju da ih doživite.

Otvaramo vrata da okusite najfinije što imamo, kako bi vaša poseta postala neponovljiva priča. Jer Sremska Mitrovica je više od grada.