Seoska domaćinstva i salaši

Guest House Karalić

Guest House
Karalić

Kuća za odmor „Karalić“ Bed & Breakfast Ležimir je smeštaj s 4 zvezdice udaljen 4,1 km od Petkovice. WiFi je dostupan u celom objektu, a na raspolaganju je i parking.

Do centra Ležimira možete stići za 5 minuta hoda. Šišatovac je udaljen 10 minuta vožnje od ovog pansiona, a aerodrom luka Nikola Tesla udaljen je 80 km. Osim toga, hotel je smešten u podnožju Fruške gore. Smešten na 10 minuta vožnje od manastira Šišatovac. Kuća Za Odmor „Karalić“ Bed & Breakfast stavlja grad na dohvat ruke.

U ovom smještaju nalaze se klimatizirane sobe, a neke od njih imaju TV i vlastitu kupaonicu s tušem. Opremljene su kaučem na razvlačenje, garniturom za sjedenje i radnim stolom.

Seoska turistička domaćinstva i salaši

Iako slična po gostoprimstvu njihovih domaćina, svako etno selo na sebi svojstven način čuva tradiciju, kulturu i običaje ljudi koji tamo žive. Ono što ih sve povezuje su čist vazduh, mir i tišina, domaća hrana i netaknuta priroda u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled.
Lepina Avlija

Lepina Avlija

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem …

Kuća Amanet

Kuća Amanet

Kuća Amanet nalazi se u selu Zasavica II, nedaleko od …

Imperator Kvintil

Imperator Kvintil

Na padinama fruške gore, ušuškano pored naselja Ležimir nalazi se …

Vila Davidović

Vila Davidović

Smeštena na jugozapadnim obroncima Fruške Gore, dovoljno daleko od urbane …

Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema

Ukoliko planirate putovanje na kojem ćete u isto vreme moći da osetite dodir istorije i prirode, onda ste na pravom putu u Sremsku Mitrovicu. Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema, pruža svakom gostu mogućnost da pronađe svoju posebnu priču. Ovde se epohe stapaju poput melodije koja se pred vašim očima proteže kroz umetnost, ukuse i pejzaže. Bez obzira da li ste odabrali da istražite tragove prošlih vremena ili da se prepustiti prirodi, svuda ćete naći zadivljujuću lepotu i pregršt iskustava koja čekaju da ih doživite.

Otvaramo vrata da okusite najfinije što imamo, kako bi vaša poseta postala neponovljiva priča. Jer Sremska Mitrovica je više od grada.