Seoska domaćinstva i salaši

Salaš Isailovi

Salaš Isailovi

Salaš “Isailovi“ je stari sremski salaš koji se nalazi u neposrednoj blizini Sremske Mitrovice, na samo 50 minuta vožnje od Beograda. Porodica Jovanović je peta generacija koja čuva duh autentičnog sremskog meraka, a od 2012. taj merak deli sa svim posetiocima koji traže mir jednostavnijih vremena. Salaš “Isailovi” pruža ugodan ambijent uz tradicionalna sremska jela i pića, a svako ko želi ovde može da dođe i da se odmori od gradske vreve sa svojim prijateljima, ili porodicom. Duh starih salaša je i dalje zadržan u ovim starim građevinama, a ukusna jela i dalje krase dostupnu trpezu u vidu domaćih specijaliteta, spremljenih koristeći stare sremske recepture, domaćih tradicionalnih pića i napitaka.

Ana Jovanović
ul. Rumski Drum BB, Sremska Mitrovica
Tel: 065/550-69-29
Mail: salasisailovi@gmail.com
Web: www.salas-isailovi.rs

Seoska turistička domaćinstva i salaši

Iako slična po gostoprimstvu njihovih domaćina, svako etno selo na sebi svojstven način čuva tradiciju, kulturu i običaje ljudi koji tamo žive. Ono što ih sve povezuje su čist vazduh, mir i tišina, domaća hrana i netaknuta priroda u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled.
Lepina Avlija

Lepina Avlija

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem …

Kuća Amanet

Kuća Amanet

Kuća Amanet nalazi se u selu Zasavica II, nedaleko od …

Imperator Kvintil

Imperator Kvintil

Na padinama fruške gore, ušuškano pored naselja Ležimir nalazi se …

Vila Davidović

Vila Davidović

Smeštena na jugozapadnim obroncima Fruške Gore, dovoljno daleko od urbane …

Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema

Ukoliko planirate putovanje na kojem ćete u isto vreme moći da osetite dodir istorije i prirode, onda ste na pravom putu u Sremsku Mitrovicu. Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema, pruža svakom gostu mogućnost da pronađe svoju posebnu priču. Ovde se epohe stapaju poput melodije koja se pred vašim očima proteže kroz umetnost, ukuse i pejzaže. Bez obzira da li ste odabrali da istražite tragove prošlih vremena ili da se prepustiti prirodi, svuda ćete naći zadivljujuću lepotu i pregršt iskustava koja čekaju da ih doživite.

Otvaramo vrata da okusite najfinije što imamo, kako bi vaša poseta postala neponovljiva priča. Jer Sremska Mitrovica je više od grada.