Seoska domaćinstva i salaši

Tošina Kuća

Tošina Kuća

Na porodičnom imanju starom preko 200 godina, porodice Šestanović i Petrović već 11 godina uspešno vode, kako domaće tako i goste iz inostranstva, na jedinstven put kroz vreme i vekove. U ovom prijatnom seoskom domaćinstvu dočekaće Vas ljubazni i nasmejani domaćini na čelu sa veselim Teodorom Tošom Šestanovićem i poželeti vam dobrodošlicu na tradicionalan način uz pogaču, so i domaću šljivovicu i neizbežne tamburaše. Na Tošinom imanju, gostima se pruža prilika da posete vrt sa domaćim autohtonim životinjama karakterističnim za ovo podneblje kao što su magarac i svinja rase mangulice. Gosti takođe mogu da učestvuju u pečenju šljivovice, da nauče kako se u Sremu kosi seno ili da sviraju neke od tradicionalnih instrumenata, degustiraju najfinija i najkvalitetnija vina.

Budimir Petrović
ul. Školska 15, Jarak
Tel: 063/113-23-55
E-mail: tosashouse@gmail.com
Web: tosashouse.rs

Seoska turistička domaćinstva i salaši

Iako slična po gostoprimstvu njihovih domaćina, svako etno selo na sebi svojstven način čuva tradiciju, kulturu i običaje ljudi koji tamo žive. Ono što ih sve povezuje su čist vazduh, mir i tišina, domaća hrana i netaknuta priroda u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled.
Lepina Avlija

Lepina Avlija

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem …

Kuća Amanet

Kuća Amanet

Kuća Amanet nalazi se u selu Zasavica II, nedaleko od …

Imperator Kvintil

Imperator Kvintil

Na padinama fruške gore, ušuškano pored naselja Ležimir nalazi se …

Vila Davidović

Vila Davidović

Smeštena na jugozapadnim obroncima Fruške Gore, dovoljno daleko od urbane …

Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema

Ukoliko planirate putovanje na kojem ćete u isto vreme moći da osetite dodir istorije i prirode, onda ste na pravom putu u Sremsku Mitrovicu. Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema, pruža svakom gostu mogućnost da pronađe svoju posebnu priču. Ovde se epohe stapaju poput melodije koja se pred vašim očima proteže kroz umetnost, ukuse i pejzaže. Bez obzira da li ste odabrali da istražite tragove prošlih vremena ili da se prepustiti prirodi, svuda ćete naći zadivljujuću lepotu i pregršt iskustava koja čekaju da ih doživite.

Otvaramo vrata da okusite najfinije što imamo, kako bi vaša poseta postala neponovljiva priča. Jer Sremska Mitrovica je više od grada.