Sportski tereni

Gradski bazen

Gradski bazen

U 2016.godini započeta je izgradnja najznačajnijeg sportskog objekta u Sremskoj Mitrovici – gradskog bazena. Procenjene vrednosti od 250 miliona dinara, objekat je dužine 35 metara i širine 33 metra, dok je sam bazen 25 metara dužine i 12.5 metara širine, i dubine od 1.8 metara celom svojom dužinom, što je posebno pogodno za plivačka takmičenja, kao i za vaterpolo utakmice.

Bazen se nalazi na lokaciji uz objekat Poslovno-sportskog centra “Pinki” koji i upravlja bazenom i svim pomoćnim objektima i sadržajem. U samom objektu, koji je neto površine 2.150 m2, pored velikog plivačkog bazena nalazi se i rekreacioni bazen 7×18 metara i dubine 0.9 metara sa dodatkom “relaks” bazena sa vodenim atrakcijama.

Kako bi se smanjili troškovi održavanja bazena i sprečilo eventualno propadanje objekta usled izuzetno velikih troškova, bazen se puni vodom iz eksploatacionog termalnog bunara, izbušenog ciljano za ovu namenu, iz kojeg voda sa 500 metara dubine, snabdeva kako bazen tako i grejanje čitavog objekta sportskog centra.

Bazen je svečano otvoren 07.novembra 2017.godine.

Sportski tereni na teritoriji
Grada Sremska Mitrovica

Bavljenje sportom nema za cilj samo stvaranje takmičara i osvajanje medalja, već promovisanje i stvaranje zdravog okruženja.
Gradski bazen

Gradski bazen

U 2016.godini započeta je izgradnja najznačajnijeg sportskog objekta u Sremskoj …

PSC „Pinki“

PSC „Pinki“

Jedno od najlepših i, pored velike sale, najviše korišćenih mesta …

Atletski stadion

Atletski stadion

Dati tip stadiona zadovoljava i dobija sertifikat za odrzavanje …

Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema

Ukoliko planirate putovanje na kojem ćete u isto vreme moći da osetite dodir istorije i prirode, onda ste na pravom putu u Sremsku Mitrovicu. Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema, pruža svakom gostu mogućnost da pronađe svoju posebnu priču. Ovde se epohe stapaju poput melodije koja se pred vašim očima proteže kroz umetnost, ukuse i pejzaže. Bez obzira da li ste odabrali da istražite tragove prošlih vremena ili da se prepustiti prirodi, svuda ćete naći zadivljujuću lepotu i pregršt iskustava koja čekaju da ih doživite.

Otvaramo vrata da okusite najfinije što imamo, kako bi vaša poseta postala neponovljiva priča. Jer Sremska Mitrovica je više od grada.