Sportski tereni

Sportski aerodrom u Velikim Radincima

Sportski aerodrom
u Velikim Radincima

Aerodrom se nalazi na samom ulazu u selo sa leve strane iz pravca Sremske Mitrovice i prostire se na površini od 23 hektara. Aerodrom nema betonsku pistu i prvenstveno je namenjena za sportsko-turističko letenje. Dužine je 1100 m i na pistu mogu da sleću jednomotorni i dvomotorni avioni težine do 5700 kg.

Aerodrom upravlja avio klub „Sremska Mitrovica“. Glavne operacije na aerodromu su letenje, letenje i sport, opšte i ultralako letenje. Na aerodromu Sremska Mitrovica je jedino operativno vitlo koje se koristi za jedriličarske operacije tokom cele godine dajući svim zainteresovanim pilotima mogućnost da lete po niskim cenama.

Klub ulaže u infrastrukturu oko aerodroma kako bi se omogućili bolji uslovi za gostujuće pilote. U izgradnji je stambena i zemaljska zabava.

Sportski tereni na teritoriji
Grada Sremska Mitrovica

Bavljenje sportom nema za cilj samo stvaranje takmičara i osvajanje medalja, već promovisanje i stvaranje zdravog okruženja.
Gradski bazen

Gradski bazen

U 2016.godini započeta je izgradnja najznačajnijeg sportskog objekta u Sremskoj …

PSC „Pinki“

PSC „Pinki“

Jedno od najlepših i, pored velike sale, najviše korišćenih mesta …

Atletski stadion

Atletski stadion

Dati tip stadiona zadovoljava i dobija sertifikat za odrzavanje …

Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema

Ukoliko planirate putovanje na kojem ćete u isto vreme moći da osetite dodir istorije i prirode, onda ste na pravom putu u Sremsku Mitrovicu. Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema, pruža svakom gostu mogućnost da pronađe svoju posebnu priču. Ovde se epohe stapaju poput melodije koja se pred vašim očima proteže kroz umetnost, ukuse i pejzaže. Bez obzira da li ste odabrali da istražite tragove prošlih vremena ili da se prepustiti prirodi, svuda ćete naći zadivljujuću lepotu i pregršt iskustava koja čekaju da ih doživite.

Otvaramo vrata da okusite najfinije što imamo, kako bi vaša poseta postala neponovljiva priča. Jer Sremska Mitrovica je više od grada.