Sportski tereni

Teren za tenis PSC „Pinki“

Teren za tenis
PSC Pinki

Najkvalitetniji teniski tereni na području Sremske Mitrovice nalaze se u sklopu Poslovno-sportskog centra “Pinki”, sa gledalištem od 1000 sedišta. Kako je kvalitet terena bio imperativ pri izgradnji, teren je moguće koristiti bez obzira na vremenske uslove, čime su se teniski tereni Poslovno-sportskog centra “Pinki” istakli kao jedini i pravi izbor kako za rekreativne mečeve tako i za takmičenja domaćeg i međunarodnog karaktera. Tereni su osvetljeni reflektorima, te ih je moguće koristiti do kasnih večernjih časova.

Sportski tereni na teritoriji
Grada Sremska Mitrovica

Bavljenje sportom nema za cilj samo stvaranje takmičara i osvajanje medalja, već promovisanje i stvaranje zdravog okruženja.
Gradski bazen

Gradski bazen

U 2016.godini započeta je izgradnja najznačajnijeg sportskog objekta u Sremskoj …

PSC „Pinki“

PSC „Pinki“

Jedno od najlepših i, pored velike sale, najviše korišćenih mesta …

Atletski stadion

Atletski stadion

Dati tip stadiona zadovoljava i dobija sertifikat za odrzavanje …

Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema

Ukoliko planirate putovanje na kojem ćete u isto vreme moći da osetite dodir istorije i prirode, onda ste na pravom putu u Sremsku Mitrovicu. Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema, pruža svakom gostu mogućnost da pronađe svoju posebnu priču. Ovde se epohe stapaju poput melodije koja se pred vašim očima proteže kroz umetnost, ukuse i pejzaže. Bez obzira da li ste odabrali da istražite tragove prošlih vremena ili da se prepustiti prirodi, svuda ćete naći zadivljujuću lepotu i pregršt iskustava koja čekaju da ih doživite.

Otvaramo vrata da okusite najfinije što imamo, kako bi vaša poseta postala neponovljiva priča. Jer Sremska Mitrovica je više od grada.