Sportski tereni

Kuglana PSC „Pinki“

Kuglana
PSC Pinki

U prijatnom ambijentu idealno smeštenom uz Caffe Pinki, nalazi se najstarija kuglana u Sremskoj Mitrovici. Sa četiri staze za kuglanje, predstavlja idealno mesto za takmičenja, ali i rekreativne partije i okupljanja sve većeg broja građana.

Idealno za sva životna doba, kuglanje je igra koncetracije, sigurne ruke i oštrog oka. Bilo da ste amater ili profesionalac, kuglana Poslovno sportskog centra “Pinki” idealno je mesto za opuštanje sa prijateljima i porodicom.

Sportski tereni na teritoriji
Grada Sremska Mitrovica

Bavljenje sportom nema za cilj samo stvaranje takmičara i osvajanje medalja, već promovisanje i stvaranje zdravog okruženja.
Gradski bazen

Gradski bazen

U 2016.godini započeta je izgradnja najznačajnijeg sportskog objekta u Sremskoj …

PSC „Pinki“

PSC „Pinki“

Jedno od najlepših i, pored velike sale, najviše korišćenih mesta …

Atletski stadion

Atletski stadion

Dati tip stadiona zadovoljava i dobija sertifikat za odrzavanje …

Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema

Ukoliko planirate putovanje na kojem ćete u isto vreme moći da osetite dodir istorije i prirode, onda ste na pravom putu u Sremsku Mitrovicu. Sremska Mitrovica, neodoljiva duša Srema, pruža svakom gostu mogućnost da pronađe svoju posebnu priču. Ovde se epohe stapaju poput melodije koja se pred vašim očima proteže kroz umetnost, ukuse i pejzaže. Bez obzira da li ste odabrali da istražite tragove prošlih vremena ili da se prepustiti prirodi, svuda ćete naći zadivljujuću lepotu i pregršt iskustava koja čekaju da ih doživite.

Otvaramo vrata da okusite najfinije što imamo, kako bi vaša poseta postala neponovljiva priča. Jer Sremska Mitrovica je više od grada.